lunes, 28 de octubre de 2013

Tècnica i psicologia esportiva

Hola a tots !
En aquest cas, aquest apartat tracta sobre la tècnica d’un jugador i la psicologia esportiva.

Normalment la gent té un concepte equivocat de lo que és la tècnica d’un jugador. El primer que la gent creu es que es refereix a les habilitats d'un determinat jugador. Això és un error, en part, perquè les habilitats que posseeix per efectuar les diferents tècniques que el joc del futbol té, no són les tècniques en si.

La tècnica en el futbol esta representada per un conjunt d'accions que el jugador té capacitat de fer dominant i dirigint la pilota amb les superfícies de contacte reglamentàries.

Pel que és la part de psicologia esportiva, intentarem preparar un jugador psicològicament per què sigui capaç de donar el màxim de si mateix, de creure en ell i d’ajudar al màxim a l’equip, entre d’altres coses. També en aquest apartat parlarem de la motivació d’un jugador.
'' Si eres el primero eres el primero. Si eres el segundo no eres nada.''
 - Bill Shankly- lunes, 14 de octubre de 2013

Entrenament i Nutrició

En aquest apartat,ens ecarregarem de millorar el rendiment del nostre esportista amb l'entrenament al gimnàs i la dieta.

Per realitzar correctament aquesta tasca hem de tindre en compre una sèrie de factors que han de condicionar el nostre plà d'entrenament, com són per exemple la disciplina esportiva que practica, hem de fer énfasis en aquells grups musculars que més intervinguin en la seva pràctica, o la condició de l'esportista.

També hem d'entendre que la nutrició ha d'estar condicionada al tipus d'entrenament que realitzem i a la quantitat d'estrès muscular rebuda en el mateix, sempre basant-nos en la proteïna com a bloc essencial per l'esportista.

A més hem de oferir-li una suplementació que complementi aquesta alimentació i influeixi positivament en el seu rendiment.

domingo, 6 de octubre de 2013

Benvinguts al nostre Bloc!

Hola a tots, som el Ivan Oliva, Xavi Castillo i Ramon Manzanera, alumnes de segon de batxillerat de l'IES SABADELL. Creem aquest blog amb la finalitat d'ensenyar el nostre progress del nostre treball de recerca, i de transmetre la nostra investigació sobre el camp de rendiment esportiu: preparació d'un esportista.

Cadascú ens hem repartit el nostre treball en diferents àmbits i ja hem decidit els objectius del treball en qüestió. A més, tenim una sèrie de possibles entrevistes amb esportistes que ja anirem veient si al final d'aquest mes ja podriem verificar-les.

Cada membre hem anat començant els nostres punts amb l'ajuda de manuals, llibres o amb el el suport de persones alienes aquest treball.

Esperem que us agradi el nostre bloc i que us agradi també el nostre projecte de recerca.

Fins la setmana vinent!
    '' La distancia entre el querer y el poder se encuentra en el entrenamiento ''